5 modetrends vi ses overalt i 2019

by admin

Hvem siger nytår, siger ny garderobe. Godt! Selvfølgelig vil jeg holde det meste af mit tøj, men jeg vil stadig opdatere min garderobe ved at give nogle trends i det år, jeg kan lide. Så jeg har sammensat en liste over de tøj og tilbehør, som du sikkert vil se i 2019. Korte cyklister

Cykelshorts

Det tog mig lang tid at elske denne mode , Nu hvor jeg ved, hvordan jeg arrangerer det, får jeg mere og mere smag, og det er helt sikkert et kig jeg tager i sommer.

Le Blazer oversized

Blazer er altid med dig år efter år. Det er bare at genopfinde hvert år. For året 2019 er blazeren ret overdimensioneret snarere end justeret.

Grøn og neon gul

En farve, der slår, vil du have en? Her er en! Grøn og neon gul er til stede, hvis den ikke allerede er i butikkerne. Et lille trick til at beherske neontrenden: Giv dine neon-stykke neutrale farver som sort eller beige.

Retro øreringe

Vælg øreringe i retrostil for at færdiggøre dit outfit. Øreringe med ovale runde former er i øjeblikket meget populære og giver dit ansigt et godt lyspunkt.

Chunky Sneakers

Du kan finde disse sko i forskellige størrelser. Sørg for at vælge en størrelse, der ikke vil deformere din silhuet for meget. På den anden side synes det at have en stor fod. Hvis det er ordnet korrekt, kan du skabe et godt udseende. Arranger det med en maxi nederdel eller med dine plaidbukser.